İnstagram Düşmeyen Takipçi Nasıl Olur?

İnstagram Düşmeyen Takipçi Nasıl Olur?

Instagram ve diğer sosyal medya mecralarında bildiğimiz üzere takipçi her zaman önemli bir yere sahip olmuştur. Takipçilerin yüksek olmasını hepimiz isteriz. Çünkü takipçi demek önemli bir kitleye hitap etmek demektir. Takipçilerin düşmesi çoğu zaman can sıkıcı bir durumdur. Bunun üzerine İnsanlar düşmeyen takipçi arayışına girmiştir. Düşmeyen takipçi teorik ve mantık olarak mümkün değildir. Bunların nedenlerini aşağıdaki tabloda hızlıca erişebilirsiniz:

İçindekiler

  1. Instagram Düşmeyen Takipçi Nasıl Olur?
  2. Takipçi Düşmesinde Önlem Almak
  3. Satın Alınan Takipçilerin Düşmesi
  4. Takipçilerinizin Düşmemesi İçin Yapılacaklar
  5. Takipçilerin Düşmemesi İçin İzlenecek Yol

Takipçi Düşmesinde Önlem Almak

Hangi sosyal medya mecrası olursa olsun takipçi düşüşü gayet doğal bir haldir. Fakat bilinçli şekilde sosyal medya hesabımızı yönetirsek bu durumu minimize etme şansımız vardır. Tabi bunun için de önlem almak kaçınılmazdır.


Bunlardan birkaçı şu şekildedir:
  1. Çok sık gönderi paylaşımından kaçınmak
  2. İnsanları tartışmaya sürükleyecek veya topluma aykırı gönderiler paylaşmak
  3. Kendi inançlarımızı paylaşımlarımızla takipçilerimize diretmek.
  4. Paylaşımlarımızın özensiz ve sadece kendi düşüncelerimizden ibaret olması
  5. Sosyal medya hesabımızda konuyla alakasız paylaşımlar yapmak

 

Satın Alınan Takipçilerin Düşmesi

Satın alınan takipçilerin düşmesi genelde bizim profilimizde yaptığımız hareketlerden kaynaklı değildir. Takipçi satın aldıktan sonra takipçilerin düşmesi takipçi satın aldığımız yer ile alakalıdır. Sosyal medya hizmeti veren kuruluşların bağlı bulunduğu takipçileri satın aldığı bir sistem mevcuttur. Bu sisteme bağlı hizmet veren kurumun kalitesiyle alakalı bir durumdur. Takipçi havuzu dediğimiz sistemde üstünkörü bir hizmet veriliyorsa bu sizin takipçilerinizin düşmesine sebep olur. Bunun önüne geçmek için en kaliteli hizmetlerden satın almalısınız. https://serenmedya.net takipçilerinizin düşmemesi adına sizlere en iyi hizmeti vereceğinden hiç şüpheniz olmasın.

 

Takipçilerinizin Düşmemesi İçin Yapılacaklar

Öncelikle belirttiğimiz gibi güvenilir ve kaliteli sosyal medya hizmeti veren kurumlardan alışveriş yapmalısınız. Tabi bununla birlikte kendinizin de hesabınızda yapmanız gereken önemli kritik işlemler vardır. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Hesabınızın güvenliğini her zaman en üst seviyede tutmalısınız.
  2. Çok fazla gereksiz kişileri takip etmemelisiniz.
  3. Görüntü kalitesi yüksek paylaşımlar yapmalısınız.
  4. Her zaman düzgün bir üslup kullanmalı ve argo kelimelerden kaçınmalısınız.
  5. Siyasi ve dini paylaşımlardan uzak bir profil sizin yararınıza olacaktır.

 

Ek bilgi: Takipçilerin Düşmesini Hiçbir Zaman Tam Anlamıyla Engelleyemezsiniz!

 

 

Takipçilerin Düşmemesi İçin İzlenecek Yol

Sahip olduğunuz kitlenin düşmemesini sağlamak oldukça zordur. Bunu sağlamak için belli başlı kriterlere uymanız gerekmektedir. Tabi ki bu kriterleri belirlemede sosyal medya ajansları önemli bir yere sahiptir. Siz de bu sosyal medya ajanslarından destek almalısınız.

Belirttiğimiz gibi sosyal medya hesaplarınızı önemsiyorsanız ve takipçilerinizin düşmemesini istiyorsanız profesyonel bir destek almak şarttır. Sizleri bilinçlendirmek ve fayda sağlamak amacıyla bu konuyu derinlemesine inceledik ve bu bilgileri sizinle paylaşıyoruz.

Yapılması gereken öncelikle hesabınızın güvenliğini sağlamak. Unutmayalım ki hesabımız belirli bir kitleye hitap ediyor. Takipçilerimizin nelerden hoşlandığı ve neleri benimsediğini iyi analiz etmemiz gerekmektedir. Bu analizler sonucunda daha doğru paylaşımlar yaparak takipçilerinizin düşmemesine yardımcı olacaktır.