İnstagram Uygulama Kaldırma

İnstagram Uygulama Kaldırma

  • Yetkili uygulamaları, herhangi bir Instagram uygulamasından kaldıramazsınız, bu size garip gelebilir. Instagram’ın web ara yüzüne giriş yapın ve profilinize tıklayın. Profilinize giriş yaptıktan sonra üst kısımda bulunan Profili Düzenle seçeneğinin yanında yer alan çark düğmesine tıklayın.
  • ‘Yetkili Uygulamalar’ seçeneği içeren bir açılır pencere açılacak. Tıklayın.
  • Bir sonraki ekranda, hesabınıza bağlanmasına izin verdiğiniz tüm uygulamaların ve hizmetlerin tam bir listesini göreceksiniz. Her uygulamanın / hizmetin altında İptal düğmesi bulunur. Tıklayın, uygulamanın / hizmetin erişimini iptal etmek istediğinizi onaylayın; uygulama kaldırılacaktır.
  • Bir uygulamayı Instagram hesabınızdan kaldırırsanız, uygulamanın veya hizmetin artık çalışamayacağını söylemeye gerek yok. IFTTT gibi hizmetler için, kaldırılması, hizmetin artık bir istek başına Instagram’a gönderilmemesini sağlayacak ve aynı zamanda ondan cevap alamayacaktır. Eğer yanlışlıkla bir uygulamayı kaldırırsanız her zaman bir uygulama veya hizmet ekleyebilirsiniz. Bunu yapmak için uygulamayı veya hizmeti ziyaret edin ve Instagram oturum açma seçeneğine dokunun. Uygulama / hizmetin hesabınıza bağlanmasına izin verin.